Camping Al Sole

Wellnesscamping
Al Sole in Noord-Italië

Klik hier voor de officiële site Camping Al Sole

Op de wellness camping “Al Sole” is het hele gezin welkom, oftewel groot en klein!

De camping bevindt zich direct op de oever van het Lago di Ledro, één van de mooiste en schoonste meren van Trentino in Noord-Italië. In dit prachtige meer met haar diepblauwe water weerspiegelen de omringende bergen en deze bijzondere omgeving met heerlijk klimaat is ideaal voor een sportieve vakantie, maar ook om te ontspannen in de betoverende natuur.

Kamperen in de schittende omgeving van het Ledromeer

Het Ledromeer is een echt recreatiemeer met strand en een prachtige grasweide. In het meer kan heerlijk gezwommen, gesurft en gevist worden. In het hoogseizoen zijn er strandwachten die toezicht houden.

Het meer is door de langzaam aflopende diepte ook geschikt voor kleinere kinderen. In het meer mag gevaren worden (motorboten t/m 3 pk zijn toegestaan).

Het authentieke Italiaanse dorpje Molina di Ledro

De camping ligt tegen het authentiek Italiaanse dorpje Molina di Ledro aan met leuke restaurantjes. (lekker een cappu vanaf een terras met direct zicht op het meer en de kinderen een heerlijk Italiaans ijsje).

Gastvrijheid is het sleutelwoord, de gast is koning!

Gastvrijheid is het sleutelwoord op de camping en de gast is koning. Niemand heeft tijd om zich te vervelen, iedereen kan doen waar die zin in heeft; van sporten als trekking of mountainbiken tot ontspannen aan de rand van het zwembad, op het strand van het meer of zich laten verwennen in het wellness center en voor de kleintjes is een gevarieerd animatieprogramma.

Ontspannen aan het zwembad of op het strand

Degenen die een wat rustigere vakantie wensen kunnen zich heerlijk ontspannen op de stoeltjes bij het zwembad of op het strand aan het meer. Als u toch wat lichaamsbeweging zoekt, kunt u een aquarobics-les nemen of wat stretching doen, of gewoon een avondje gaan dansen.

Het animatieteam zal jongeren een geweldige tijd bezorgen! Er worden spelletjes, uitdagingen en wedstrijden georganiseerd. In het hoogseizoen is er een kindercircus (van een echt circus). Iedereen komt aan zijn trekken.

Kindvriendelijke camping met miniclub, speeltuin, speelzaal en meer

De kindvriendelijke camping is bovendien, naast de miniclub en andere faciliteiten, voorzien van een grote speeltuin, voetbalveld, overdekte ingerichte speelzaal, tafeltennis, zwembad en een leuk animatieprogramma. En natuurlijk kan er ook genoten worden van het mooie Ledromeer en de prachtige Dolomieten in Trentino. Oftewel, deze camping biedt de hele familie plezier en vermaak. In het gezellige restaurant op de camping kan heerlijk gegeten worden tegen een betaalbare prijs.

Talrijke recreatiemogelijkheden in de omgeving

Op 10 minuten rijden van de camping ligt het zeer toeristische Riva del Garda (Gardameer), waar het ook heerlijk vertoeven is. In de omgeving zijn verder talrijke gezellige dorpjes met hun weekmarkten, festiviteiten en recreatiemogelijkheden.

Klik hier voor de route naar Camping Al Sole gelegen aan het schitterende Ledromeer