Welkom bij
Suc6 Holiday'sComplete,
Comfortable and ClassIngerichte bungalowtent huren

Uw adres voor het huren van een ingerichte bungalowtent aan het Ledromeer in Italie.

Suc6 Holidays staat voor compleet, comfortabel en gastvrij. Dit geldt voor onze accommodaties en de camping die door ons zorgvuldig is geselecteerd. Verder mag u van ons verwachten dat we er alles aan zullen doen u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Uw gehuurde bungalowtent in Italië is compleet ingericht wanneer u aankomt.

U kunt nu via Suc6holidays ook een campingplaats reserveren voor uw eigen tent of caravan aan het Ledromeer in Italie. Kijk bij de optie camping in het menu en geef via het contactformulier aan dat het een plek voor uw eigen huurtent of caravan betreft.

U zoekt de charme van het kamperen, maar ook het comfort van een beetje thuis. Een belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk een goede nachtrust. Daarom hebben wij onze tenten aan het Ledromeer voorzien van stevige bedden met goede matrassen, zodat u na een nachtje slapen weer helemaal uitgerust van een nieuwe vakantiedag kunt genieten. Lees meer over hoe u onze ingerichte bungalowtent in Italië kunt huren.

Met Suc6 Holiday’s
is het genieten

Op de wellness camping “Al Sole” is het hele gezin welkom, oftewel groot en klein! Huur nu een compleet ingerichte bungalowtent in Italië.


De gast is koning

De gast is koning

Gastvrijheid is het sleutelwoord op de camping en de gast is koning. Niemand heeft tijd om zich te vervelen, iedereen kan doen waar die zin in heeft.
Ledromeer

Ledromeer

Het Ledromeer ligt op 650 meter hoogte en is één van de mooiste en schoonste meren van Trentino. Langs de oevers bij Molina di Ledro, Mezzolago, Pieve di Ledro en Pur zijn een viertal stranden aangelegd waar je heerlijk kunt zwemmen.
Fitness, wellness en ontspanning

Fitness, wellness en ontspanning

U kunt u een aquarobics-les nemen of wat stretching doen, of gewoon een avondje gaan dansen. of zich laten verwennen in het wellness center en voor de kleintjes is een gevarieerd animatieprogramma.
Gratis Wi-Fi

Gratis Wi-Fi

Op deze camping is gratis wifi aanwezig voor de bezoekers! Houd uw sociale media bij en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.
Zwembad of strand

Zwembad of strand

Genieten van het mooie weer en heerlijk ontspannen op de stoeltjes bij het zwembad of op het strand aan het meer. Uitstekende waterkwaliteit zorg voor zorgeloos genieten in en bij het water.
Bar en restaurant

Bar en restaurant

In de omgeving zijn verder talrijke gezellige dorpjes met hun barretjes en eetgelegenheden. Geniet hier van Italiaanse specialiteiten!